Søg efter
Handelsbetingelser

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til Forlaget Akacia. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering af en vare skal den være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af fakturaen.

Reklamationsret
Medmindre andet er aftalt, har du ifølge dansk lov 2 års reklamationsret. 2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, kontakter du os inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Vi aftaler så nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Levering
Varerne sendes fra forlaget inden for 1-2 hverdage efter bestillingens modtagelse, og leveringen vil normalt ske indenfor 5 hverdage, fra du har sendt din bestilling. Er der udenlandske titler i bestillingen kan der forekomme længere leveringstid.

Levering sker med Post Danmark, fra vores lager. Forsendelser til udlandet tillægges differencen mellem postvæsenets aktuelle danske og udelandske takst.

Billetter til håndarbejdsmessen sendes direkte som email umiddelbart efter betalingen er gennemført.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udgåede varer.Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 52 kr.

Se hele listen ...