Søg efter
12 Eventyr i Orkis
12 Eventyr i Orkis
af Inga Madsen
Dansk tekst
260 x 205 mm
256 gr
64 sider
Blødt bind
ISBN: 9788778470881

TILBUD
Før pris 188 kr


Pris 62 kr


12 Eventyr i Orkis
af Inga Madsen
Orkis er et gammelt håndarbejde, hvor man ved hjælp af en lille skytte slår knuder omkring en tråd. Knuderne kan trækkes sammen til ringe og buer. Umiddelbart skulle man tro, at det er et håndarbejde med begrænsninger i stedet for muligheder, men det er slet ikke tilfældet. Orkis har gennem tiderne været ensbetydende med mellemlægsservietter, servietringe, lysmanchetter, julepynt og meget andet i samme stil, men i de senere år har mange orkisinteresserede fået øjnene op for andre spændende anvendelsesmuligheder.

Inga Madsen er fantastisk til at orkere figurer og har naturligvis ladet sig inspirere af de mange dejlige eventyr af H.C. Andersen. I denne bog har hun illustreret 12 af de mest kendte eventyr. Hvert billede / eventyr er ledsaget af en passage i eventyret, som har inspireret til motivet, så bogen er også en charmerende og underholdende bog om H.C. Andersen og hans eventyr. Eventyrfigurerene er monteret i rammer og fotograferet i H.C. Andersen Museet i Odense.

Inga Madsen har i mange år undervist i papirklip på Bakkehumuseet på Frederiksberg, hvor H.C. Andersen var en hyppig gæst hos Kamma Rahbek. Museumsinspektør Inge Nørballe fra Bakkehuset indleder bogen med en levende beskrivelse af H.C. Andersen.

Foruden at være en håndarbejdsbog med motiver i orkis, er der også tydelige instruktioner, nærbilleder og diagrammer til hjælp.

Om forfatteren
Inga Madsen har fremstilling af kort, æsker og ikke mindst orkis som sin store hobby. Selv om hun har orkeret i mange år, er hun stadig fuld af gode ideer til nye mønstre og 12 Eventyr i Orkis er da også hendes anden bog om emnet.
I 2003 udkom Orkerede dyr, om de sødeste dyr. Inga Madsen har orkeret både dyre- og eventyrmotiverne flere gange og bl.a. monteret dem på barnevognstæpper. Inga Madsen bor på Sjælland.

Se billeder fra bogen

Andre kunder har også købt

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Lun islandsk strik
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 60 kr.

Se hele listen ...