Søg efter
Kaffe Fassett, en mand og hans strikketøj
Kaffe Fassett, en mand og hans strikketøj
af Frantz Howitz fra dk4
engelsk tale, dansk under- tekst
190 x 135 mm
101 grPris 120 kr


Kaffe Fassett, en mand og hans strikketøj
af Frantz Howitz fra dk4
DVD: Den verdensberømte tekstildesigner Kaffe Fassetts møde med Frantz Howitz fra dk4, fåes nu på DVD. Farvernes mester - Kaffe Fassett - viser dk4 seere rundt i sit hjem og studie i London og fortæller om sit fantastiske liv med strikketøj, broderier og farvestrålende quilts.

Vi kan godt glemme alt om vores danske yndlingsfarver - sort, hvidt, gråt og (når det skal være lidt vildt) marineblåt! I denne udsendelse står der nemlig
Kaffe Fassett - en mand og hans strikketøj på programmet.

Og HVEM er så Kaffe Fassett? vil de fleste seere sikkert spørge. Her vil de håndarbejdsinteresserede vide besked. Kaffe Fassett er én af de store internationale pionerer og inspiratorer inden for alle former for tekstildesign.

At strikke er ikke så svært. Kaffe Fassett selv lærte det af en dame i toget på vej fra Skotland til London i midten af 60erne. Det eneste, man skal vænne sig til er det virvar af farvede garner, der danner sig på bagsiden af strikketøjet, men Kaffe Fassett viser en række af de mange farverige sweaters han har skabt mønstre til. Mønstrene sælges med tilhørende garner over hele Verden til stor glæde for strikkende mænd og kvinder og ikke mindst for de, der går med en Kaffe Fassett sweater.

I 1988 var Kaffe Fassett den første nulevende tekstilkunstner, der fik sin egen udstilling på The Victoria og Albert Museum i London. Udstillingen blev en overvældende succes og bragte Kaffes værker rundt på de førende museer over hele Verden - Europa, USA, Australien, New Zealand og Japan. Første udstillingssted efter London var Kunstindustri Museet i København i 1989. Her stod publikum i lange køer udenfor museet for at komme ind og bese Kaffe Fassetts farverige univers. Efterfølgende har han ofte været i Danmark.

Kaffe Fassett har altid hentet inspiration i gammelt porcelæn, glas og gobeliner. Det finder han bl.a. på Portobello Road og på The Victoria og Albert Museum, hvor han bringer os med på en rundtur.

Andre kunder har også købt

Marianne Isager - dansk strikkekunst
Læs mere...

Vivian Høxbro - dansk strikkekunst
Læs mere...

Christel Seyfarth - dansk strikkekunst
Læs mere...

Birgitte Krag Hansen - en verden af filt
Læs mere...

Akupressur for sundhed og velvære
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 99 kr.

Se hele listen ...