Søg efter
12 Kniplinger til bordet
12 Kniplinger til bordet
af Peter Sørensen
Dansk tekst
260 x 204 mm
226 gr
56 sider
Blødt bind
ISBN: 9788778471116

TILBUD
Før pris 188 kr


Pris 56 kr


12 Kniplinger til bordet
af Peter Sørensen
12 smukke kantkniplinger i Torchon - monteret på hørstof til mellemlægsservietter og remser
- og fotograferet på porcelæn fra Royal Copenhagen. En kombination der ikke kan undgå at vække begejstring.


Denne dejlige bog er blevet til på opfordring af én af Peter Sørensens kniple-elever. Eleven ville gerne kniple 12 mellemlægsservietter, men hun ville ikke kniple 12 ens servietter! Peter Sørensen designede derfor 12 forskellige kantkniplinger i Torchon og monterede dem på stof. Alle servietterne ’passer sammen’, idet kniplingerne er inddelt i 3 grupper, nemlig: Muslingekant 1-4, Hjertekant 1-4 og Viftekant 1-4.

Torchon kniplingen er nok den mest kendte og elskede form for knipling. Karakteristisk for Torchon Knipling er, at der kun kniples fremad / nedad mod én selv. Mønstrene er som oftest geometriske. Der startes med x antal pinde, hvormed både de tætte elementer og de åbne bunde kniples. Bogen indeholder arbejdstegninger og prikkemønstre til både hjørner og sidestykker, så der er mange anvendelsesmuligheder, som f.eks. mellemlægsservietter, festremser, lommetørklæder og blonder på dåbs- og brudeudstyr.

Om forfatteren:
Peter Sørensen har kniplet siden 1989, hvor han fik en grundbog om knipling - senere deltog han i flere kniplekurser og i 1991 begyndte han selv at undervise. Peter Sørense har tidligere udgivet bogen 'Peter´s Torchon Kniplinger' her på forlaget. Knipling er i dag næsten er en fuldtidsbeskæftigelse for Peter Sørensen, som bor i Dronninglund.

Se billeder fra bogen

Andre kunder har også købt

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Akvarel på naturlig vis
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 34 kr.

Se hele listen ...