Søg efter
Christel Seyfarth - dansk strikkekunst
Christel Seyfarth - dansk strikkekunst
af Frantz Howitz fra dk4
DVD: dansk tale - ingen tekst
190 x 135 mm
101 grPris 120 kr


Christel Seyfarth - dansk strikkekunst
af Frantz Howitz fra dk4
DVD: Hvert andet år valfarter 3.000 - 4.000 strikkeglade kvinder i alle aldre en weekend i september, til Fanø for at deltage i strikkedesigneren Christel Seyfarths strikkefestival. I Dansk strikkekunst med Christel Seyfarth, har Frantz Howitz været i Nordby på Fanø for at besøge Christel Seyfarth. At Christel Seyfarth er den bedst mulige repræsentant for fødeøen Fanø og - ikke mindst - for det bedste i dansk strikkekunst, kan dk4s seere forvisse sig om i programmet. Her fortæller den farveglade strikkedesigner om sit liv som ægte fannik med dybe rødder i skibsfarten. Som født ind i en sømandsfamilie er hun både hjemmefødning og en kosmopolit, der henter mange af sine inspirationer i udlandet - bl.a. Kina.
Som strikkekunstner elsker Christel Seyfarth at improvisere og inspirerer - gennem sine opskrifter og kits - sine mange kunder til at gøre det samme. Garnene i hendes salgskits er målt så rigeligt op, at der er plads for strikkeren til at improvisere med farvekombinationerne. På den måde får hvert strikketøj sit eget personlige præg så ikke to jakker, sjaler eller sweaters bliver helt ens.
Er et strikketøj et sindbillede på en selv? spørger Frantz Howitz til slut i det timelange program. Det havde han nu ikke behøvet at spørge om. Hele Christel Seyfarths sprudlende natur afspejles nemlig i hendes farverige og smukke strikketøj, der vises frem af de to modeller, Ingelise Folmer og og datteren Emma Seyfarth.

Serien om Dansk strikkekunst har i den grad vundet gehør ude blandt landets strikkere og resulterede i, at tilrettelæggeren Frantz Howitz er blevet udnævnt til Årets gavstrikker 2010 af foreningen GAVSTRIK.
Andre kunder har også købt

Vivian Høxbro - dansk strikkekunst
Læs mere...

Marianne Isager - dansk strikkekunst
Læs mere...

Kaffe Fassett, en mand og hans strikketøj
Læs mere...

Birgitte Krag Hansen - en verden af filt
Læs mere...

Akupressur for sundhed og velvære
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 34 kr.

Se hele listen ...