Søg efter
Huer i filt, strik og hækling
Huer i filt, strik og hækling
af Lis Kruchov Sørensen
Dansk tekst
260 x 205 mm
310 gr
79 sider
Blødt bind
ISBN: 9788778470836

TILBUD
Før pris 198 kr


Pris 99 kr


Huer i filt, strik og hækling
af Lis Kruchov Sørensen
Lis Kruchov Sørensen er helt utrolig kreativ, når det drejer sig om fremstillingen af huer og hatte.

Lis elsker at filte i dejlig farver og lade sig inspirere af filtstykkernes former og farver. Stykkerne klippes til og kombineres med strik eller hækling. Det ene nøgle garn man ofte har til rest fra de store strikke- eller hækleprojekter udnyttes her til sjove og anvendelige huer og hatte til alle formål - og al slags vejr.

Bogen indledes med en anvisning på den grundlæggende filteteknik og herefter er der opskrifter med trin for trin - anvisninger til ikke mindre end 23 huer og hatte. Alle modeller er monteret med for, så du kan være sikker på at holde hovedet varmt også på en kold vinterdag.

At fremstille huer i filt, strik og hækling har kun givet forfatteren et problem: det er svært at holde op igen. Materialerne giver så mange muligheder for kombinationer, at ikke to modeller bliver ens men så er der jo også populære gaver til både familie og venner.

Om forfatteren
Lis Kruchov Sørensen har i mange år arbejdet kreativt med børn både som børnehaveleder, i børnehaveklasse og i fritidsordning. Lis har sammen med familien boet på Samsø i 30 år. Her havde hun bl.a. i 8 år en forretning, hvorfra hun solgte stof, sytilbehør og hjemmefremstillede beklædnings- og brugsting. Hun har bl.a. fremstillet applikerede billedtæpper, som har været udstillet rundt omkring i landet. Lis bor i Nymindegab, hvor hun inspireret af den storslåede natur fortsat er meget kreativ.

Andre kunder har også købt

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Akvarel på naturlig vis
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 80 kr.

Se hele listen ...