Søg efter
Akvarel på naturlig vis
Akvarel på naturlig vis
- Blomster, blade og bær
af Birgit Clausen
dansk tekst
260 x 204 mm
252 gr
64 sider
Blødt bind
ISBN: 9788778471130

TILBUD
Før pris 178 kr
Tilbudet udløber d. 01-01-2099

Pris 80 kr


Akvarel på naturlig vis
- Blomster, blade og bær
af Birgit Clausen
Kan du lide at færdes i naturen? Holder du af stemninger, farver, blomster og planter? Kunne du tænke dig at gengive dine oplevelser og indtryk i akvarel? Så er denne bog noget for dig.
Akvarel (maling med vandfarver på papir) er én af de mest populære former for maleri og benytter sig af et væld af forskellige teknikker for at opnå det ønskede resultat.
Birgit Clausen lærer os at iagttage naturen og finde motiverne, hun fortæller om materialer, teknikker og farver i et let og medrivende sprog - og så indeholder bogen mange smukke akvarelmalerier, der er gode at få forstand af og som virkelig er en pryd for øjet. I et enkelt og klart sprog, med tydelige trin-for-trin tegninger, fortælles hvordan man kommer i gang med at male nogle af akvarelmaleriets mest yndede motiver, nemlig naturens blomster, blade, frugt og bær.
Bogen er en inspirerende arbejdsbog og bliver din tro følgesved på mange fremtidige ture ud i naturen med pensel og papir.
Birgit Clausen har undervist i akvarelmaling i mange år og denne dejlige og lærerige bog er blevet til på opfordring af hendes mange elever, der har ønsket at kunne fastholde underviserens ord - også efter at kurset er forbi.

Om forfatteren
Birgit Clausen har gennem mange år været en anerkendt og skattet underviser i tegning og maleri og især hendes smukke akvarelmalerier udstilles i kunstforeninger og på gallerier over hele landet. Birgit Clausens akvareller har desuden fast prydet forsiden af de seneste 20 numre af Kirkebladet for Tommerup og Broholm Sogne. Når Verninge Husflid hver sommer afholder Kreative Dage på Lilleskov Teglværk i Tommerup Stationsby, er Birgit Clausen underviser i tegning for både børn og voksne. Birgit Clausen bor i Tommerup.

Se interwiev med Birgit på TV2 Fyn Plus

Se billeder fra bogen

Andre kunder har også købt

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Freeform
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 109 kr.

Se hele listen ...