Søg efter
Kniplede smykker
Kniplede smykker
af Karen Marie Iversen
Dansk tekst
210 x 210 mm
280 gr
88 sider
Paperback
ISBN: 9788778471178

Pris 228 kr


Kniplede smykker
af Karen Marie Iversen
Karen Marie har gjort det igen! Sat sig hen og tegnet kruse-duller på et stykke papir og har fået 24 spændende knipleprojekter ud af det.
Denne gang er det blevet til smykker i guld og sølv.

Men se på billederne de siger mere end mange ord.

Se også hendes første bog - Moderne Kniplinger

Lektørudtalelse
Iversen, Karen Marie:
Kniplede smykker / forfatter: Karen Marie Iversen; mønstre: Karen Marie Iversen ; fotograf: Poul Erik Nikolajsen. - Akacia. - 86 sider. - DK 64.68

Anvendelse/målgruppe/niveau
Bogens modeller kræver et vist kendskab til teknikkerne indenfor knipling, og den er ikke for begyndere. Her er inspiration og udfordringer til dem, der gerne vil prøve noget andet end de traditionelle kniplinger.

Beskrivelse
Bogen indeholder 24 modeller af kniplede smykker med arbejdstegninger og prikkebreve. Her er modeller, som kan bruge til øreringe, armbånd, brocher og vedhæng til halssmykker, men man kan også vælge en anden anvendelse af modellerne. Modellerne er lavet indenfor fri knipling, hvor designeren tager udgangspunkt i former og figurer, og derfra bruger de teknikker og materialer, der kan fylde fladerne ud. Smykkerne er her lavet i sølv- og guldtråd, og nogle af fi brocherne er 3-dimensionale. Bogen indledes med en grundig gennemgang af de anvendte teknikker, hvorefter de enkelte modeller følger. Hver model indledes med de anvendte materialer, og herefter følger forklaring af arbejdsgangene. Hver model ledsages af en arbejdstegning og et prikkebrev.

Sammenligning
Jane Novak har i bogen Kniplede gaveideer, 1999, nogle smykkemodeller, og Gry Hvidberg har i bogen 3 knuder - 100 måder, 2007, modeller på smykker kniplet i forskellige materialer såsom papir og metaltråd. I forfatterens første bog Moderne knipling, 2006, er modellerne bygget op samme måde.

Samlet konklusion
En rigtig god bog for dem, der gerne vil have nye udfordringer og inspiration til deres kniplinger.

Rikke Bruun


Se billeder fra bogen

Andre kunder har også købt

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Akvarel på naturlig vis
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 65 kr.

Se hele listen ...