Søg efter
Akupressur for sundhed og velvære
Akupressur for sundhed og velvære
af Algotsson
Dansk tekst
205 x 205 mm
320 gr
64 sider
Fast bind
ISBN: 9788778470379

TILBUD
Før pris 89 kr


Pris 80 kr


Akupressur for sundhed og velvære
af Algotsson
Når man spænder i en muskel trykker man refleksmæssigt på det spændte sted, og får det bedre. Når man slår en tå, gør det ondt, men hvis man holder uden om tåen går det hurtigt over. Det er den enkle princip i akupressur. På denne måde kan man påvirke praktisk taget alle tilstande i kroppen.

Grundtanken i akupressur er at når energin, qi, strømmer harmonisk i kroppen, så er vi mere sunde og raske. Når qi af forskellige årsager kommer i ubalance, så har vi det ikke så godt, og på sigt bliver vi syge. Kroppens energifelter er specielt påvirkelige på visse specielle punkter, aku-punkterne. Ved at trykke på forskellige kombinationer af aku-punkter kan man påvirke qi’s strømninger. Dermed påvirkes både fysiske, følelsesmæssige og mentale processer.

I denne bogen præsenteres grundlaget i moderne akupressur og hvordan den har udviklet sig fra den traditionelle kinesisk medicin og taoistisk filosofi, er blevet påvirkets af japansk trykketeknik og integreret i vesterlandsk psykologi.

Om forfatteren
Sven Algotsson arbejder med akupressur og har de sidste tyve år undervist i dette emne på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.


Andre kunder har også købt

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Akvarel på naturlig vis
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 99 kr.

Se hele listen ...