Søg efter
Bente Geil - dansk strikkekunst
Bente Geil - dansk strikkekunst
af Frantz Howitz fra dk4
DVD: dansk tale - ingen tekst tekst
190 x 135 mm
101 grPris 120 kr


Bente Geil - dansk strikkekunst
af Frantz Howitz fra dk4
DVD: dk4 har genoptaget succesen med strikkeprogrammer og præsenterer her et portræt af strikkedesigneren Bente Geil, hvis logo er en lille sjov mand med to forskellige øjne, og hvis arme heller ikke er lige lange. Det ligner mest af alt en barnetegning, og det er det faktisk også.

Det er en af Bente Geils to nu voksne sønner, der er kunstneren. Som barn forærede han sin mor den tegning, der endte med at blive logo for firmaet "Geilsk". Umiddelbart et sjovt valg, men når man lærer den smukke, rødhårede strikkedesigner og præstefrue i Silkeborg nærmere at kende, er valget logisk.

Bente Geil er nemlig ikke altid lige at blive klog på. Hun kan være uforudsigelig og overraskende både som person og i sine mange meget populære strikkedesigns.

Når man umiddelbart ser Bente Geils stil, kan den godt virke maget "almindelig". Her er ingen flamboyante udskejelser i form og farve, men går man hendes designs nærmere efter i sømmene, bliver man overrasket over sjove detaljer, frække løsninger og den store håndværksmæssige kunnen, der ligger til grund for det firmaet "Geilsk" står for.

Andre kunder har også købt

Vivian Høxbro - dansk strikkekunst
Læs mere...

Christel Seyfarth - dansk strikkekunst
Læs mere...

Marianne Isager - dansk strikkekunst
Læs mere...

Kaffe Fassett, en mand og hans strikketøj
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 65 kr.

Se hele listen ...