Søg efter
Amish-Inspired Quilts for Today's Home
Amish-Inspired Quilts for Today's Home
af Carl Hentsch
engelsk tekst
280 x 216 mm
361 gr
96 sider
ISBN: 9781617453205

Pris 238 kr


Amish-Inspired Quilts for Today's Home
af Carl Hentsch
LÆS ANMELDELSE
Amish-inspirerede Quilts udforsker Amish-folkets brug af farver og design i 10 quilts, med moderne stoffer og teknikker og farverige blokke såsom Basket, Log Cabin og Star.

Quilt designer Carl Hentsch har altid beundret Amish-folkets quilts og quiltere og da han bor ganske tæt det gammel Amish samfund har det givet ham mulighed at udforske deres verden og komme til at kende nogle af disse quilters og respektere deres evne til at skabe smukke quilts uden brug af elektricitet.

Anmeldelse fra Quilt.dk:

Carl Hentsch skriver i indledningen, at hans første ide med egne quilts, var at vise respekt overfor generationer af quiltere, som har bragt traditionen videre. Jo mere han lærte om quiltverdenen, jo mere forstod han dog, at han i stedet skulle sætte sit eget præg på de historiske quilts.
Det er ikke en historisk bog og den indeholder ikke Amish quilts, men 10 quilts som Carl har fundet inspiration til i Amish quilts. Men inspiration er et bredt ord, jeg synes, det er svært at få øje på noget der minder mig om Amish.
Når det så er sagt, er der nogle meget flotte quilts med et moderne udtryk både i design- og farvevalg. Carl har brugt en helt anderledes farvesammensætning end hvad man ellers ser, flere steder fremstår farverne selvlysende. Kun &I enkelt quilt indeholder udelukkende ensfarvede stoffer, som bl.a. er kendetegnende for Amish quilts.
Der er flotte foto af alle quilts. Gode vejledninger med tilhørende illustrationer. Beregningerne er lavet, så du har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser til din quilt.
Mit overordnede billede af bogen blev ødelagt af titlen, fordi jeg ikke kan se sammenligningen mellem de Amish quilts jeg kender, og jeg har set en del, og dem jeg mødte her i bogen. Ordet Amish fik mig i en bestemt stemning allerede inden jeg havde åbnet bogen — og jeg blev noget overrasket over indholdet af den, da jeg første gang bladrede den igennem. Flotte moderne quilts i utraditionelle farver — men for mig uden relation til de traditionelle Amish quilts.

Anmeldt af Kirstine Nygaard Tkaczyk

Se billeder fra bogen

Andre kunder har også købt

Båndbroderi - Teknik og design
Læs mere...

Danske Artquilts
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 99 kr.

Se hele listen ...