Søg efter
Raised Quilt and Stitch
Raised Quilt and Stitch
af Sylvia Critcher
engelsk tekst
280 x 216 mm
785 gr
144 sider
ISBN: 9781782210146

Pris 225 kr


Raised Quilt and Stitch
af Sylvia Critcher
Denne praktiske vejledning til quilteekspert Sylvia Critcher unikke stil fører dig trin for trin gennem en række af quilte- og broderiteknikker, der derefter kombineres til at skabe moderne design. Bogen indeholder ti avancerede projekter, en omfattende sy vejledning, tips til hvordan du udvikler dine egne motiver, inspirerende billede gallerier og alle de skabeloner, der kræves i fuld størrelse.
I løbet af sin lange og kreativ karriere har quilteekspert Sylvia Critcher skabt sin egen unikke proces for at kombinere rejst quilt og broderiteknikker til at skabe vidunderlige 3D-effekter. Sylvias bygger på en række quilte- og broderiteknikker, herunder trapunto, italiensk quiltning, le boutis, fransk-stil snorequilt og engelsk quiltning. Bogen vil guide dig gennem historie og sammenhæng med disse traditionelle teknikker og vise dig hvordan man kan kombinere dem med de nødvendige sting for at skabe Sylvia karakteristiske arbejde.
Denne bog vil vise dig nøjagtigt, hvordan Sylvia skaber sine rigt strukturerede overflader ved at følge en enkel trin-for-trin nålepude projekt fra start til slut. Processen er opdelt i centrale stadier, og klare illustrationer guider læseren gennem processen. Alle instruktioner og skabeloner, der er nødvendige for at skabe yderligere ni nutidige projekter. Alle skabelonerne er i fuld størrelse.
Bogen indeholder også et nyttigt afsnit om udvikling af nye design og et galleri til inspiration.

Se billeder fra bogen

Andre kunder har også købt

Hæklede klude fra A til Ø
Læs mere...

Moderne genbrug
Læs mere...

A-Z of Bead Embroidery
Læs mere...

Farveglad strik
Læs mere...

RSN: Goldwork
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 100 kr.

Se hele listen ...