Søg efter
Danske Artquilts
Danske Artquilts
af Bettina Andersen m.fl.
Dansk tekst
300 x 210 mm
460 gr
96 sider
Blødt bind
ISBN: 9788778470973

TILBUD
Før pris 218 kr


Pris 109 kr


Danske Artquilts
af Bettina Andersen m.fl.
QuilteQunstnerne er helt deres egne - og de har hver deres måde at skabe en artquilt på! En artquilt er et kunstnerisk værk med helt andre funktioner end en traditionel quilt.

I bogen 'Danske Artquilts' kommer du helt ind under huden på 21 af Danmarks førende Quiltekunstnere, som hver især fortæller om den proces, det er at skabe en artquilt fra inspiration over valg af materialer og fremstillingsteknikker til den færdige quilt med et ønskede udtryk. Nogle arbejder konkret og målrettet mens andre er meget søgende i processen det er spændende og meget inspirerende læsning.

Læs detaljeret om hvordan konkrete ting som f.eks. træstammer, dansen Lancier, den grønlandske natur, en by i Guatemala og mere abstrakte ting som 'lys forude', 'afrikanske drømme' og 'intet skjold er skjul for skæbnen' er blevet omsat til smukke artquilts.
Til enkelte af quiltene er der instruktioner og mønstre.
Store, smukke fotos viser quiltene i deres helhed og nærfotos gør det muligt at se og studere quiltene helt ned i detaljerne.

Bogen giver et indblik i quiltekunstnernes univers og samtidig er den meget inspirerende for alle som interesserer sig for quilt som udtryksform såvel den traditionelle som den kunstneriske.

Om forfatterne
Bogens 21 forfattere er alle medlemmer af den danske gruppe QuilteQunstnerne, der har artquilt som det centrale omdrejningspunkt.
Selv om QuilteQunstnerne er en gruppe i stadig bevægelse, har de sammen siden 1996 blandt meget andet skabt 5 temaudstillinger, der har været vist både i Danmark, Norden og andre europæiske lande.
Flere af QuilteQunstnerne har udstillet på censurerede udstillinger rundt om i verden
.

Andre kunder har også købt

Skyggestrik
Læs mere...

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Akvarel på naturlig vis
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 52 kr.

Se hele listen ...