Søg efter
Maskinbroderede Tasker
Maskinbroderede Tasker
af Jenny Rolfe
Dansk tekst
290 x 215 mm
382 gr
80 sider
Blødt bind
ISBN: 9788778470980

TILBUD
Før pris 218 kr


Pris 80 kr


Maskinbroderede Tasker
af Jenny Rolfe
Jenny Rolfe har lavet en smuk bog med maskinbroderede tasker. Hun fremstiller med stor fantasi og kreativitet sine smukke tasker i en blanding af patchwork og frit maskinbroderi. I bogen finder du anvisning på materialer og redskaber, inspiration til design og beskrivelse af de forskellige syteknikker. Trin for trin forklares det, hvordan du laver dit eget unikke tekstil, laver snore og udvikler quiltemønstre. Endelig er der en grundig gennemgang af fremstillingen af 5 smukke og meget originale tasker i forskellige former og materialer.

Maskinbroderede tasker er en dejlig bog med en ny og spændende og unik kombination af design, patchwork og maskinbroderi.

Om forfatteren
Jenny Rolfe underviser både i quilt og broderi og har skrevet mange artikler til håndarbejdstidsskrifter. Hun er tekstilkunstner med baggrund i quiltning. Hun farver, maler, trykker, stempler sine stoffer og anvender frit maskinbroderi i sine arbejder. Hun har bevæget sig fra de mere traditionelle quilts over vægbilleder til tasker som nu er hendes store passion. Jenny Rolfe har vundet flere priser for sine arbejder og har udstillet både i USA og Storbritannien. Jenny bor i England.

Andre kunder har også købt

Dominostrik i form og farver
Læs mere...

Dominostrik
Læs mere...

Den nye hakkebog
Læs mere...

Akvarel på naturlig vis
Læs mere...

Freeform
Læs mere...
Indkøbskurv
Kurven er tom
Her kan du betale med
           
Se vores gode tilbud

Læs mere...
Tilbudspris: 80 kr.

Se hele listen ...